Sorsfordító Könyvesbolt

Könyvrendelés.hu | 2012-09-13 15:06:21

A Sorsfordító Könyvesbolt nagyon alkalmas arra, hogy az ember megtalálja azt, amire a leginkább szüksége van a lelke, vagy a szelleme számára. Találhatók különböző bibliafordítások, kommentárok, bibliai segédkönyvek , hitmélyítő és hiterősítő könyvek, kapcsolatok helyreállására való irodalom, gyermeknevelés, oktatás, de sok-sok gyermek és ifjúsági könyv is.


 A Sorsfordító Könyvesbolt nagyon alkalmas arra, hogy az ember megtalálja azt, amire a leginkább szüksége van a lelke, vagy a szelleme számára. Találhatók különböző bibliafordítások, kommentárok, bibliai segédkönyvek , hitmélyítő és hiterősítő könyvek, kapcsolatok helyreállására való irodalom, gyermeknevelés, oktatás, de sok-sok gyermek és ifjúsági könyv is. Tehát az egész család számára van választék bőségesen, amire csak szükség lehet. És akkor nem is szóltam még a Palánta Gyermek és Ifjúsági Misszió kiadványairól, CD i-ről, a hozzájuk tartozó interaktív füzetekről, mese és zenekazettákról, tanítványozó sorozatról, mindenféle egyéb tárgyakról. Sokan szeretnek ajándékozni, itt meg lehet találni a legmegfelelőbbet kedves rokonaik, barátaik, ismerőseik számára.
Nagy segítség a WEB áruház, címe:http://sorsfordito.addel.hu/, mert itt aztán bőségesen lehet választani a kategóriák között.


Várunk minden érdeklődőt szeretettel
Címünk: Bp VII. Rottenbiller u. 24 (Nem messze a Keletitől)
Nyitva vagyunk: Hétfő-Péntek 10-18 óráig
Telefonon hívhatnak: 061/342-4429, 70/942-5950, 20/550-7139
Email: sfkkonyv@enternet.hu
sorsford@enternet.hu


WEB áruház
Google Könyvek


Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/


Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek