Eladták a Mazel tov filmjogait!

Könyvrendelés.hu | 2021-03-20 12:48:15

A Mazel tov vicces félreértések, megindító és megrázó pillanatok, váratlan emberi kapcsolatok lefegyverzően, olykor provokatívan őszinte története, melyben vallások és kultúrák, nemi szerepek és ideológiák folyamatos ütközései tanítanak toleranciára, elfogadásra, együttérzésre – és arra, hogy a felnőttek építette falakat olykor egyedül a gyerekek képesek lerombolni.


A Deborah Feldman könyve alapján készített Unortodox – A másik út Netflix-minisorozat elképesztő nemzetközi sikerre tett szert a 2020-as évben, többet között hazánkban is hetekig szerepelt a streamingszolgáltató nézettségi toplistáján. Nem meglepő tehát, hogy az elmúlt évben a történet párregényeként emlegetett Mazel tov filmjogai iránt is megemelkedett az érdeklődés a nemzetközi filmpiacon. Most pedig megérkezett a várva várt bejelentés: J. S. Margot könyvét a Párizsban és Los Angelesben tevékenykedő Other Angle Pictures produkciós iroda viszi a tévéképernyőre! A Mazel tov története önéletrajzi ihletésű: bemutatja, a szerző hogyan kötött életre szóló barátságot egy ortodox családdal, miközben érzékeny és tiszteletteljes bepillantást enged egy olyan vallási szabályok által irányított világba, amely sokak számára ismeretlen.

Google Könyvek


Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/


Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek