Megjelent a Civertan Grafikai Stúdió legújabb fotóalbuma, Felvidék, Várak madártávlatból címmel. Több, mint 20 várhelyszínnel, és leírással, igazi karácsonyi ajándék, hiszen egyedülálló, csak légifotókat tartalmazó könyvünk igazi meglepetés, nemcsak várbarátoknak.
Csorba Csaba értő szavaival bemutatott 23 kiemelt Magyarországi kolostor helyszín ismertetésére vállkozik a kötet – sok sok fényképpel és légifotóval.
Az album nagy alakú csodálatos fotókon keresztül mutatja be a legszebb kastélyokat Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Csehország területéről. A képek mellett magyar és német nyelvű rövid történelmi háttér olvasható, helyenként érdekes anekdótákkal színezve. A könyv 200 oldalas, 24x35 cm méretű.
Hazánk nyolc idegenforgalmi régióját mutatja be Nagy Botond különleges hangulatú felvételeivel
[ Forrás: Grimm Kiadó ]
Nagy Botond albumát lapozgatva különös sétát tehetünk Budapesten. Ismerkedőt és kedvcsinálót, vagy éppen meglepőt, mert egy olyan városról tudunk meg újabb és újabb „titkokat”, amelyről korábban azt gondoltuk, hogy ismerjük.
[ Forrás: Grimm Kiadó ]
A világ építészeti remekművei egyfajta képekkel illusztrált építészeti útmutató. A szerző által legszebbnek vagy legérdekesebbnek tartott épületek kerültek bele. Sok, részben már ismert építészeti emlék mellett kevésbé közismerteket is bemutat a világ minden tájáról, az ókortól egészen napjainkig.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
Ajándékozza meg partnereit ezzel a díszdobozos Budapest Albummal, melyhez most ajándék DVD-t is adunk. Könyv: 96 oldalas, 250x175mm méretű, egy köteten belül 8 nyelvű, gyönyörű képekkel. A 20 perces ajándék DVD, Budapest képeit mutatja be, 8 nyelvű felirattal, a Liszt Ferenc Magyar Rapszódia, ill a Rákóczi Induló kíséretében.