Tartalomból: A fűszerspirálról általában Mi is az a fűszerspirál? Fűszerágyás, ideális termőhelyi körülményekkel A természeti kertek dísze Értékes élőhely a hasznos állatoknak Erőt sugárzó szimbolikus forma A fűszerspirál születése
[ Forrás: Bővebb információ: ]
A napenergia hasznosításának előfeltételei A Nap sugárzási energiája A napsugárzás időbeli és térbeli eloszlása A Nap sugárzási energiájának átalakítása más energiaformákra
[ Forrás: Zöld könyvek kategória ]
Az esővíz hasznosításának hét indoka:
[ Forrás: Zöld könyvek kategória ]
A több mint 3000 illusztrációt tartalmazó kötet. Két évszázad ritkaságaiból és a történelmet megelevenítő bélyegeiből ad ízelítőt. A több mint 200 ország bélyegei ből készült válogatás nemcsak a bélyeggyűjtőknek ad segítséget a bélyegek jobb megismeréséhez, de a gyűjteményüket most összeállító kezdőknek is hasznos tanácsokkal szolgál.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
A tea a földi tisztaság szimbóluma. Van valami a természetében ami az élet csendes szemlélésének világába vezet bennünket. A kínaiak felfedezték és megalkották a teát, a tea pedig lassan megváltoztatta a kínaiak életét.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
E növények közül sokat szobanövényként vagy bonszaiként kedvelnek. A Pozsgás növények enciklopédiájában olyan különböző botanikai családokba tartozó növények szerepelnek, melyek valamennyien képesek a vizet elraktározni, és így át tudják vészelni a kedvezőtlen időjárási viszonyokat.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]