A könyv a bárki által letölthető és 2010 júniusáig legálisan használható megjelenés előtti, magyarított RC verzió alapján készült. Segítségével megismerheti a tisztelt olvasó – akár teljesen kezdő, vagy haladó felhasználó – a Windows 7 kezelését a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve, a rendszerhez tartozó programok használatán át, a különböző beállítási lehetőségekig és újdonságokig.
[ Forrás: A trónkövetelő Windows 7 ]
David Chappell, a briliáns előadó a Microsoft számára készült, úgynevezett fehér könyveiben vállalkozott a .NET Framework újdonságainak részletezésére és összefoglalására. Írásai így, együtt nyomtatott formában ebben a könyvben jelennek meg először.
[ Forrás: Bővebb információ ]
A SZAK Kiadó Andrew Troelsen könyvét technikai és piacpolitikai okokból két önálló kötetre bontva jelenteti meg. A két kötet maradéktalanul tartalmazza az eredeti mű negyedik kiadásának szövegét. Ez a kötet az eredeti kiadás 20-33. fejezetét és a két függeléket tartalmazza.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Nyisztor Károly könyve. Eltelt három év a „Grafika és játékprogramozás DirectX-szel” című könyvünk megjelenése óta. A fogadtatás nagyon jó, és ezúton is köszönjük a számos visszajelzést: semmi sem motivál jobban egy szakkönyvírót, mint Olvasói köszönő szavai. És íme, itt az ígért folytatás!
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Repülőrajt a Silverlight 3-mal: e könyvből megtudhatja, hogyan lehet a platform- és böngészőfüggetlen Silverlightban funkciókban és médiaélményekben gazdag alkalmazásokat fejleszteni.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Kötetünk az Európai Számítógép-használói Jogosítvány – ECDL – 2009-től február 1-től hivatalos vizsgapéldatárának második kötete. Az 1., a 6. és a 9. modul anyagát tartalmazza. Azok, akik e modulokból vizsgára jelentkeznek, biztosak lehetnek abban, hogy a vizsgapéldatár valamelyik feladatát kell majd megoldaniuk.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
Kötetünk az Európai Számítógép-használói Jogosítvány – ECDL – 2009-től február 1-től hivatalos vizsgapéldatárának első kötete. A 2. és 3. és a 7. modul anyagát tartalmazza, amelyből kötelező vizsgáznia mindenkinek, aki számítógép-használói jogosítványt kíván szerezni. A vizsgára jelentkezők biztosak lehetnek abban, hogy a vizsgapéldatár valamelyik feladatát kell majd megoldaniuk.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]