Sírással, küszködéssel, nehézségekkel teli a szobatisztaságra nevelés? Önnek, mint kisgyermekes szülőnek ismerősek e problémák? Nap, mint nap kapjuk a tanácsokat a védőnőtől, gyermekorvostól, ismerősöktől, csak éppen azt nem tudjuk hogyan lehetne kivitelezni azokat kellően játékosan úgy, hogy abban gyermekünk is örömét lelje. Ez a kis zsebkönyv segítségül szolgálhat a játékos, boldog, eredményes szobatisztává válás útján!
[ Forrás: Bővebb információ itt ]
Béatrice Sauvageot – Jean Métellus: Hurrá! Diszlexia! 248 oldal, + 4 oldal színes melléklet, kartonált, 2400 Ft
[ Forrás: Bővebb információ: ]
A jövőnek nevelünk, a jelen körülmények között, a múlt tapasztalatainak, az ott szerzett tudásnak-ismeretnek a felhasználásával. Az alapjaiban átformálódott világ megköveteli, hogy a felnövekvő nemzedék alkalmazkodjon az újhoz: a ma gyermekét nem lehet csak a múlt és a jelen kitaposott útján nevelni.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Varga Anni: "TÚLÉLŐCSOMAG" válás utánra és Egy sikeresebb "Házassági Tanácsadó" c. könyve. I. rész: "VÁLSÁGTERV" a válási krízis kezelésére, "MENTŐŐV" az Újrakezdéshez. II. rész: Tippek a párkapcsolat javításár. Lakberendezés, a meghitt otthon kialakításának fontossága.
A tankönyvcsalád harmadik tagja folytatás az általános fejlesztéshez, diszlexia és diszkalkulia terápiához. A tankönyvcsalád harmadik tagja méltó folytatása az általános fejlesztéshez, diszlexia és diszkalkulia terápiához is használható népszerű sorozatnak. A feladatgyűjtemény a habilitációs progr.csomag részeként hosszú évek gyakorlati tapasztalatára építve készíti elő a tízesátlépés értelmezését, elvégzését.
[ Forrás: www.logopediakiado.hu ]
A logopédus tevékenységének két alaptípusa a diagnosztizálás és a terápia. A logopédus tevékenységének két alaptípusa a diagnosztizálás és a terápia. A helyes diagnosztizálás érdekében vizsgálatok sorát végzi el, információkat gyűjt, hogy reális véleményt alkothasson a logopédia kompetenciájába tartozó problémák természetéről, súlyosságáról, okairól.
[ Forrás: www.logopediakiado.hu ]
Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata.Lehetőségek születéstől iskolakezdésig. Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata. Valóban kiemelt helye van a gyermek fejlesztésében az intézményi munkának, ám az önmagában nem biztos, hogy elegendő.
[ Forrás: www.tudatosszulo.hu ]
Szülők és a pubertáskor…csupa megoldandó konfliktus. Szülők és a pubertáskor…… csupa megoldandó konfliktus. Problémák sora vár ránk. De hogyan tovább? Ez a könyv részletes és kimerítő választ ad a kamaszok szüleiben felmerülő kérdésekre.
[ Forrás: www.tudatosszulo.hu ]
Hogyan lehetünk boldog és kiegyensúlyozott gyerekek szülei? Néhány szülőnek minden olyan könnyedén megy. Még a legkényesebb szituációban is tudják, mi a teendő. Ösztönös képességeiknek hála, gyermekeik boldogan és kiegyensúlyozottan nőnek fel.
[ Forrás: www.scolar.hu ]