Mennyire különbözik a női agy a férfiakétól? Létezik-e igazán önzetlen viselkedés? Vajon születésünkkor az agyunk üres tábla? Megismerhetjük-e álmainkból tudattalan vágyainkat? Korunk társadalmában a pszichológia mindenütt jelen van.
[ Forrás: Megrendelhető: ]
Középkor húsz híres európai és közel-keleti csatamezejére kalauzolja el az olvasót. Olyan harcterekre, mint Hastings, Crécy, Agincourt, Tannenberg, Konstantinápoly, Bannockburn vagy éppen Hattín szarvai, ahol az európai történelem későbbi alakulása szempontjából sorsdöntő ütközeteket vívtak. A felek harcrendjét és a csata közbeni hadmozdulataikat több mint 200 színes és fekete-fehér kép, különlegesen illusztrált színes taktikai áttekintő térkép mutatja be.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
Titkos helyek, kivételes képességű emberek, rejtélyes tárgyak, írások. Jelek olyan rejtélyek, amelyekre a józan ész képtelen magyarázatot adni, bár az emberek a kezdetektől fogva keresték a válaszokat. Tartson velünk a magával ragadó utazáson, melynek során különböző korszakokba és kultúrákba kalauzoljuk el Önt — fedezze fel a kötet segítségével a világ rejtélyes dolgait!
[ Forrás: www.kossuth.hu ]