Mindenkinek a lelke mélyén lapul(hat) egy Talánváros, melyben ő a főszereplő. Ahol kiléphet a hétköznapokból, olyan kalandokat élhet át, amit csak el tud képzelni, és ha egy kis szerencséje van, elégtételt vehet a sérelmekért.
„ – Aki segít nektek, azt kíméljétek, aki hajlandó szolgálni minket, azt lássátok el szolgálnivalóval, aki elismeri hatalmunkat, adjatok annak hatalmat. Ha a sah sereggel vonul elétek, verjétek szét a seregét. Ha a sah tornyos-bástyás városba húzódik, amely bezárta előttetek a kapukat rontsátok le annak falait, s csak hírmondókat hagyjatok.
[ Forrás: www.akonyv.hu ]
Úgy tapasztalod, hogy a siker és a pénz most még elkerüli kis cégedet és nem tudod mi az oka, de önmagában a , "feltupírozott" marketing üzenetekkel nem szeretnéd becsapni vevőidet?
[ Forrás: Spiritlab.hu ]
Lelkesítő Boldogságbomba (több, mint 50 klassz, letesztelt módszer), ha unod, hogy nem eksztázisként éled az életed Ugye, milyen megkönnyebbülés lenne, ha végre újra égne benned a tűz és te lelkesen pattannál ki az ágyból reggel, mert már könnyedén megoldanád az úgynevezett problémákat és fülig érő szájjal, egészségesen, csillogó szemekkel, óriási lelkesedéssel vetnéd bele magad az életbe, amiben te irányítasz.
[ Forrás: Ajándék boldogság ]