A Lonely Planet kiadó útikönyvei világszerte népszerűek az utazók körében. A siker egyik titka, hogy rendszeresen és sűrűn frissítik kiadványaik információbázisát. A Lonely Planet könyvek írói hátizsákkal járják be az adott területet, mely során minden utazáshoz szükséges információt összegyűjtenek, nagy hangsúlyt fektetve a biztonsági tanácsokra, háttérinformációkra.
[ Forrás: Cartographia Webshop ]
A Napisten, az aranytrónusú inka gazdag, titokzatos birodalma, a merész felfedezők, az aranyra éhes, kérlelhetetlen konkvisztádorok és a hittérítők földje - így él ismereteinkben Peru, ez a messzi dél-amerikai ország. A szerző, Gyarmati János régészeti kutatóprogramok vezetőjeként, illetve utazóként több mint két évet töltött Peruban. Az ő jóvoltából most a magyar olvasók egészen közelről megismerhetik ezt a ma gazdaságilag szegény, ám történelmében, kultúrájában és tárgyi emlékeiben hihetetlenül gazdag, hatalmas országot.
[ Forrás: Cartographia Webshop ]
Német nyelvű télisport könyv. A télisportok kedvelőinek ajánlott legszebb 60 régiót mutatja be Ausztria, Németország, Svájc és Dél-Tirol területén. A kötet panorámatérképekkel, színes fotókkal illusztrált. Akciós áron: 2.800 Ft
[ Forrás: Cartographia Webshop ]
A praktikus méretű kiadvány a magyar utazók sajátos igényeinek megfelelően olvasmányos és színes, tájékoztatást ad országjáróknak, városnézőknek, kultúrszomjasoknak, természetkedvelőknek, sportolni vágyóknak és ínyenceknek egyaránt. Az útikönyv egyik különlegessége a hasznos térképmelléklet, melyben Ausztria 1:550000 méretarányban található, de ezen kívül az aktuális fejezetekben Bécs, Graz, Salzburg és Innsbruck belvárosának térképe is bekerült.
[ Forrás: Cartographia Webshop ]