A mese sok gyönyörű rajzzal örökíti meg a szavanna sokszínűségét. A kötetben 8 állatfigura található, melyek semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaznak. A gazdagon illusztrált könyvből a gyermekek könnyen megtanulhatják az állatok neveit, jellegzetes tulajdonságait. A kötet igényes kivitelezése igazi, felfedezésre váró "kincsestár".
[ Forrás: Gyerekkönyv.hu ]
A mese sok gyönyörű rajzzal örökíti meg a tenger sokszínűségét. A kötetben 12 állatfigura található, melyek semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaznak. A gazdagon illusztrált könyvből a gyermekek könnyen megtanulhatják az állatok neveit és jellegzetes tulajdonságait. A kötet igényes kivitelezése igazi, felfedezésre váró "kincsestár".
[ Forrás: Gyerekkönyv.hu ]
Szükségem van a segítségedre...” Iduna, a sors istennője újabb feladatot tartogat Muriel és Ascalon, a mágikus paripa számára. Meg kell akadályozniuk egy óriási titok napfényre kerülését. Ehhez azonban a messzi múltba kell utazniuk. Muriel és Ascalon még azon az éjszakán útra kél − méghozzá a maják mondáinak birodalmába..
[ Forrás: Gyerekkönyv.hu ]
Várjuk mindazon pedagógusok jelentkezését a Dinasztia Pedagógus Klubba, akik a 2008/2009-es tanévben a Dinasztia Tankönyvkiadó kiadványaiból legalább egyet tanítanak osztályukban! Ismerje meg a tagsággal járó páratlan előnyöket, és jelentkezzen még ma!
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Mussolini, Hitler, Churchill, Sztálin és Roosevelt merőben különböző egyéniségek voltak, akik azonban döntő befolyást gyakoroltak az emberiség sorsára.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
A Krimiklub.hu világhírű szerzőktől kiadott bűnügyi történetei a Kossuth webáruházban is kaphatók, kötetenként 1450 Ft-ért.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Tanulási képességek fejlesztése 6-10 éves korban, az értő olvasás érdekében
[ Forrás: Diszlexia tanfolyam itt ]
Nézzen körül, és ha tetszik akciós kiadványunk közül valamelyik rendelje meg!
[ Forrás: Akciós kiadványok! ]
A gyermeknevelés módszere talán soha nem volt olyan vitatott téma, mint napjainkban.
[ Forrás: Tudatos szülő ]
A nyár folyamán folyamatosan jelentkezünk akciókkal. Augusztus 31-ig az összes dupla címes DVD 1870 Ft helyett 1190 Ft-os kedvezményes áron kapható.
[ Forrás: Tesslof-Babilon Kiadó ]
Minden kedves vásárló, aki a kiadóban két vagy több Beatrix Potter-terméket vesz, bögrét kap ajándékba!
[ Forrás: General Press Kiadó ]