A kíváncsi Maja már élete első repülésén elkóborol társaitól. Egyedül kénytelen megismerkedni a nagyvilággal, megtapasztalni, hogy nem csak barátok, de ellenségek is élnek benne.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Az emberi test a természet legnagyobb csodája: az az összehangolt munka, melyet szerveink, izmaink és csontjaink végeznek, nem hasonlítható össze semmi mással. A legújabb hangos Mi MICSODÁBAN ennek a remekműnek a bemutatására vállalkozik a táncos lábú Timi és a tudósi babérokra törő Tomi, de a mindig izgága Quentin is hallatja a hangját. Megtudhatjuk, hány vérkörünk van, melyik izmunk dolgozik megállás nélkül életünk Múmiák
[ Forrás: Gyerekkönyv.hu ]
A Macskaregény természetesen nemcsak macskákról szól, hanem az egymás mellett élésről vagy az egymással élésről is. Nemes Nagy Ágnessel, Weöres Sándorral, Nádas Péterrel és nem utolsósorban Mészöly Miklóssal is találkozunk ebben a könyvben illetve hangoskönyvben.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
A Titkos jegyzőkönyv legnagyobb titka, hogy nincs titok.„Ha látni akarsz, mondja egy zenmester, nézz bele. Ha gondolkodni kívánsz felőle, tévedni fogsz.”
[ Forrás: Bővebb információ: ]
2006 áprilisában indítottuk útjára a Berlitz útikönyvek zsebkalauzait. A kisméretű, színes fotókkal illusztrált kötetek rövid történelmi áttekintés után bemutatják az adott ország vagy város legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit.
[ Forrás: Kossuth Kiadó ]
Weöres Sándor játékos versei, melyeket eredetileg a felnőtteknek írt, megújították a gyerekversek műfaját.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
,,Aki figyeli kutyáját – és miért ne tenné, ha már tartja – annak hamar feltűnik, néhány dolog.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
A Marseille-i kikötőnegyed kérges kezű és szívű lakói közé egy napon magányos kamaszlány érkezik.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Kosztolányi legszebb verseit válogatta e régóta tervezett hangoskönyvünkre Máté Gábor.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
A 4-9 éveseknek szóló illusztrált Gyerekbiblia különlegessége, hogy az ismerős történeteket úgy adja közre, hogy könnyebb legyen őket elmondani, mint felolvasni.
[ Forrás: Mesélő Biblia ]
Efrájim Kishon harminchét nyelvre lefordított könyvei negyvenmillió példányban keltek el. Történetei játszódhatnak bárhol, vitathatatlan, a sajátos pesti humor hagyományait folytatja. Írásaiban ott villódzik az az elegáns könnyedség, az a gonoszkodó, de sohasem gonosz csúfondárosság, amely a pestinek nevezett zsidó humor sajátja.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
Lin-csi (megh. 867) a kínai csan, zen buddhizmus legeredetibb gondolkodója, máig legnépszerűbb mestere. Üzenetei azokhoz szólnak, akik kedvüket vesztik olykor, de még hisznek a boldogulás esélyeiben, bíznak az emberi létezés méltóságában.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]