A könyv használt, de kitűnő állapotban van. A kötet az ECDL-vizsgákon 2004. február elsejétől érvényes új követelmények (Syllabus 4.0) előírásainak megfelelően készült.
Szuper áron számítástechnikai könyv eladó. részletek itt:
Egyedül is megy - Adatbáziskezelés - ECDL és számítógép-kezelői vizsga-előkészítő 5.
Nagyon jó állapotban lévő könyv 6900 helyett 3500 forintért eladó.
Sütő János könyve. A SPAMtelenül fiatalos hangvételű könyv, amely nem csak a spammerek leggyakrabban alkalmazott trükkjeit és a védekezés számtalan lehetőségét mutatja be, de elkalauzolja az olvasót a spammerek titokzatos világába is.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Gyors prototípusfejlesztés Python és Java nyelven. A hazai mobil alkalmazásfejlesztés egyetemi oktatásának úttörői ezúttal egy különleges kinccsel lepik meg a mobiltelefonok programozása iránt érdeklődő széles közönséget.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Gyakorlati zsebkönyv az Exchange Server 2007-hez Ez a praktikus és pontos kézikönyv kész válaszokat ad az Exchange Server 2007 mindennapi használatával kapcsolatos kérdésekre.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Elgondolkozott-e már azon, hogy közönsége mire emlékszik a PowerPoint-prezentációja után? Ha sok szöveget, hosszú vázlatot vetített, bizonyára nem sokra.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Szalay Márton könyve. A PowerShell a Microsoft új parancssora a rendszergazdák számára, amely úgy ad több ellenőrzést a rendszer fölött, hogy közben a feladat elvégzése nem jár több munkával.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Kis Balázs és Mohácsi-Gorove Anna könyve fordítóknak, fordítóirodáknak.
[ Forrás: Bővebb információ ]
Kis Balázs és Szalay Márton újabb könyve. A Windows Server 2008-nak olyan sok – új és régi, minden lehetséges informatikai feladatot felölelő – szolgáltatása van, hogy a puszta áttekintésükre sem elég egy könyv. Ezért, szakítva a szokott szerkezettel, ez a kötet a Windows Server 2008 szolgáltatásainak részletes ismertetése helyett néhány olyan helyzetet mutat be, amelyben a rendszer jól alkalmazható.
[ Forrás: Bővebb információ ]
A SZAK Kiadó Andrew Troelsen könyvét technikai és piacpolitikai okokból két önálló kötetre bontva jelenteti meg. A két kötet maradéktalanul tartalmazza az eredeti mű negyedik kiadásának szövegét. Ez a kötet az eredeti kiadás 1-19. fejezetét tartalmazza.
[ Forrás: Bővebb információ ]