A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes embert, csupán töké letes odafigyelést kíván. Na és persze egy jól hasz nál ható szakácskönyvet, amely nemcsak recep teket kínál, hanem el is igazít a bevásárlásban.
[ Forrás: Bővebb információ: ]
Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze.
[ Forrás: Újdonságok ]
A szerző hozzáállása abszolút pártatlan, szigorúan az igényes, a borászatban járatos fogyasztó szempontjait követi. Véleménye is van, elvárása is, meg persze tapasztalata is; a könyvet olvasva az az érzésünk, hogy Pálffy évtizedek óta készült a könyv megírására, mert szívén viseli a magyar borok sorsát, és mert annyira otthon van a témában.
[ Forrás: Pálffy István honlapja ]
Finom koktélt nemcsak szórakozóhelyeken fogyaszthatunk, hanem mi magunk is elkészíthetjük és élvezhetjük, akár a saját otthonunkban ismerőseinkkel, barátainkkal. Az érzékeinkre élénken ható italok alkoholos és alkoholmentes változatai közül könyvünkben számtalan klasszikus és fantáziarecept található. Ötleteket szeretnénk nyújtani kísérletező kedvű, különleges ízekre vágyó olvasóinknak, hogy az italok gyönyörű szín- és ízkompozícióit maximálisankiélvezhessék. Kellemes mixelést, kóstolgatást kívánunk a koktélok gazdag választékából!
[ Forrás: ProBokk Kiadó ]
Édes, keserű, csípős, folyékony, lágyan olvadó vagy szilárd.A csokoládé, mely valóban az „istenek eledele”, egy olyan kultusz tárgya, amely a századok során folyamatosan újjászületik, és arra ösztönöz, hogy újra meg újra megkóstoljuk a különböző divatirányzatok szerinti formájában, megújuló összeállításokban.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
Nem szokványos szakácskönyvet kínálunk ezúttal. Hanem olyan receptek gyűjteményét, amely az étkek elkészítésén kívül a hozzájuk kapcsolódó történeteket is elmeséli. Humorral, szórakoztatóan kelt kedvet a főzéshez, sütéshez.
[ Forrás: www.kossuth.hu ]
Könyvünk 24 eredeti recepten keresztül mutatja be az autentikus Magyar konyhát, ANGOL, NÉMET, FRANCIA, MAGYAR nyelven. Könyv:Excluzív aranyozott kemény kötésben, 245 x 167 mm méretben, 96 oldalon keresztül.