a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huHatalmas segítséget kapnak a leendő szerzők

a könyves piactér - Könyvrendelés.hu | 2022-12-08 10:45:23

2022. december 24-től 2023. január 1-ig minden olyan szerző, aki még nem adott ki könyvet az Underground Kiadónál, az ingyenesen megkapja a „Saját kiadású könyvcsomagot”, melynek értéke 49.900 Ft.Karácsonykor valóra válnak az álmok

Egy könyvkiadás bizony bonyolult és költséges feladat, és az, aki épp írt egy könyvet még nem biztos, hogy tudja miként oldja meg azt, hogy az írása nyomtatásban, könyv formájában is megjelenjen. Az Underground Kiadónál meghirdetett akció most segít a szerzőknek, hogy valóra váltsák az álmukat.

„Sokan nem is sejtik, hogy nálunk januárban, februárban jelentkezik a legtöbb szerző, hogy írt egy könyvet. Olyan ez, mint a konditermek újévi fogadalma, hogy most írok, vagy épp befejezem az évek óta elkezdett regényemet. Aki tényleg rendelkezik egy kész kézirattal, annak most itt a vissza nem térő lehetőség. A karácsony egyébként is kicsit arról is szó, hogy a lehetetlen dolgok is megtörténhetnek, ebben szeretnénk mi segíteni” – mondta Alcser Norbert, az Underground Kiadó Kft. ügyvezetője.

Hatalmas segítséget kapnak a leendő szerzők


„Az ajándék tartalmazza: a kézirat nyomdai előkészítését, a borító készítését, a borítóhoz egy jogdíjas stockfotó használatát, a teljes nyomdai előkészítést, valamint a szerző a saját online felületén kedvezményesen vásárolhat saját részre könyvet. Igény esetén pedig a könyvet értékesítjük is a saját vagy akár a Líra, Libri, Bookline hálózatában, de ez már külön megállapodás részét képezi” – tette hozzá Alcser Norbert, aki szerint nagyon nagy segítség ez minden leendő szerzőnek.

A kiadó tapasztalatai szerint minden karácsonyi akció nagyon népszerű, így bíznak abban, hogy most is sok ember számára lesz hasznos, hogy egy ennyire kézzel fogható ajándékot álmodtak meg.

 

 

 

 

Karácsonyi csoda: ingyen adhatod ki a könyvedet

 

Photo by Thom Milkovic on Unsplash

Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/