a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huInformációk a Könyvrendelésről

a könyves piactér - Könyvrendelés.hu | 2000-12-19 22:04:08

A könyvet eladók és a könyvet vásárolni kívánok egymásra találását komplex piactér rendszer segíti.A Könyvrendelés.hu oldal azt a célt szolgálja, hogy a már kiolvasott, nem használt, felesleges könyvünk új gazdára találjon, aki töredék áron vagy akár ingyen tud hozzájutni. A lényeg, hogy a könyvek körforgásban maradjanak, új szemléletet erősítve, az újrahasználatban, környezeti terhelés csökkentésének tudatában.

A könyvet eladók és a könyvet vásárolni kívánok egymásra találását komplex piactér rendszer segíti. A piactér támogatja a magánszemélyek adásvétel lebonyolítását, értékelését, portékák rendezését. Ugyanakkor piaci szereplőknek is megvan a helyük, csakúgy mint a könyvújdonságoknak, híreknek, és érdekességeknek e fontos szakmai területen.


A Könyvrendelés.hu igazi könyvlelőhely, igazi kincs lehet, legyen az egy nagyon kedvező vételár vagy egy nagyon különleges könyvritkaság miatt.

Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/