a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huMankó a Sikeres Online Működéshez

a könyves piactér - Könyvrendelés.hu | 2024-01-10 12:29:55

Az elmúlt években az online vállalkozások terén hatalmas mennyiségű információ vált elérhetővé, mégis sokszor a szakemberek is nehezen követhetik azt. A lényeg gyakran elveszik a sok adat és útvesztő között. Az újonnan belépő vállalkozóknak hiányzik egy átfogó kiadás, ami gyorsan és hatékonyan kivezetné őket a sötétből.Kriston Gábor célja, hogy az üzletemberek megértsék az új online vállalkozások kihívásait és azok megoldásait. Az általa javasolt gyakorlati lépések segíthetik az üzleti növekedést, versenyképességüket a piaci szereplőkkel szemben és a már meglévő online vállalkozások fejlesztését. A Google-minősített mobil optimalizációs technológiákat és a sikeres startupok módszereit alkalmazva, Kriston Gábor egy újszerű megközelítést kínál az online siker eléréséhez.

Online gyorsítósáv

Tapasztalatát egy nagy digitális ügynökségnél és szoftverfejlesztő cégnél szerezte, többmilliós projekteken dolgozott és globális marketingrendszereket koordinált. Az Optimonk fejlesztési vezetőjeként a startupok világát is megismerte. Az elmélyült szakmai tudását folyamatosan bővíti.

A DX Labz cégen keresztül az üzleti fejlődés mellett egy olyan startupot hozott létre, amely személyes fejlődést segítő eszközöket kínál az embereknek. Ingyenes alkalmazásán keresztül lehetőséget biztosít az önismeret, az igények és elvárások felfedezésére, hogy a boldogabb, hatékonyabb élet irányába mozduljunk.

Online gyorsítósáv

A Funnel Expert oldalon több mint 100 szakértő sikeres értékesítési modelleit találjuk, segítve azokat, akik az üzleti modelljükkel összehangolható tudást keresnek. A kalkulátor és a szoftverek személyre szabott stratégiai tervezést tesznek lehetővé az értékesítési tölcsérekben, ami kulcsfontosságú az üzleti sikerhez

Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/