a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huLapozgatós kaland könyvek. Olvasd és játszd végig a történetet!

a könyves piactér - Könyvrendelés.hu | 2024-01-12 12:13:58

A lapozgatós könyvek ismét divatosak! Fedezd fel újra Ian Livingstone, Steve Jackson és Jonathan Green régi klasszikusait, és élvezd a legfrissebb kalandjaikat, miközben végigjátszod őket!A 2024-es évben izgalmas kínálattal készül a kiadónk, számos új és régi kedvenc utánnyomásával a játékkönyvek és képregények terén. Engedd, hogy a múlt és a jelen találkozzon ezen kiváló kiadványokban, és fedezd fel újra a régi klasszikusokat a frissített formáikban. Készülj fel egy gazdag és változatos választékra, melyben szerepelnek a kiadó legújabb és legvonzóbb kalandjai! Ne maradj le a 2024-es év legizgalmasabb játékkönyveiről és képregényeiről!

Játékkönyvek: https://chameleoncomix.eu

Merülj el a lapozgatós kalandjáték könyvek izgalmas világában, ahol te vagy a történet irányítója! Fedezd fel Ian Livingstone, Steve Jackson és Jonathan Green klasszikusainak varázslatos univerzumát, és lépj be a legújabb kalandokba! Válassz bölcsen a döntéseid alapján, és hozz egyedi választásokat, amelyek formálják a saját utadat a történetben. Éld át a kihívásokat, a titkok felfedezését és a váratlan fordulatokat, miközben a lapozgatók könyvek varázslatos interaktív élményt kínálnak, ahol a főszereplő te magad vagy! Engedd szabadjára a képzeletedet, és élj át egyedülálló kalandokat ezekben a felejthetetlen interaktív könyvekben!

Kapcsolódó cikkek:
Rejtélyek és kalandok nyomában: elszabadult óriások és egy ősi város titkai

Tűzhegy gyomrában lévő mesés kincs várja a kalandorokat

Van egy város, ahol a lakók zöme tolvaj, gyilkos és kalóz

 

 

 

Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/