a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huMr. Tasnádi – A börtön árnyékában

a könyves piactér - Könyvrendelés.hu | 2024-03-25 12:23:42

Tasnádi Péter önéletrajzi könyvet írtTasnádi Péter legújabb önéletrajzi könyvében, "Mr. Tasnádi – A börtön árnyékában" címmel, merész őszinteséggel tárja elénk életútját és eddig rejtve maradt eseményeit. A könyvbemutatón, melyet március 28-án rendeznek a Rozmaring Étteremben, nemcsak a magyar "keresztapa" dedikálja kötetét, de számos exkluzív vendég is jelen lesz, akik közelről ismerik vagy együtt dolgoztak vele.

Tasnádi Péter az újkori Magyarország ikonikus alakja, milliárdos vállalkozó és a szocializmus éveiben már milliomos. Az önéletrajzi könyvben feltárja motivációit és az alvilági kapcsolatait is, beleértve azt is, hogyan került a halállistára.

Annak ellenére, hogy már több életrajzi könyv is született róla, Tasnádi Péter még mindig új történeteket mesél el. Szász Zsolt, a Troubadour Kiadó tulajdonosa, egy film ötlettel kereste meg, mely végül könyvvé formálódott. Ezúttal Illés Róbert segítette a szerkesztést és a történetek megfogalmazását, hogy a könyv olvasmányos és letehetetlen legyen.

 

könyvbemutató:
Helyszín: Rozmaring Kertvendéglő Étterem – Budapest Árpád fejedelem útja 125.
Időpont: 2024. március 28. 16 óra

A könyvbemutatón nemcsak dedikálásra kerül sor, hanem exkluzív vendégek is jelen lesznek, akik közelről ismerik vagy együtt dolgoztak Tasnádi Péterrel. Így az esemény izgalmas beszélgetéseket ígér.

Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/