a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huCsernobili Eposz: Jurij Scserbak Megdöbbentően Őszinte Műve

a könyves piactér - Könyvrendelés.hu | 2024-04-26 09:10:18

Jurij Scserbak, az ukrán orvos-író által megalkotott "Csernobili Eposz" az egyik legkorábbi és legátfogóbb dokumentumregény, amely a Csernobil-i atomkatasztrófáról és az azt követő hatalmas kihívásokról szól.A könyv 1987-1988-ban született, és azóta is méltó emléket állít azoknak az embereknek, akik az atomkatasztrófa idején emberfeletti hősiességgel harcoltak és áldozatot hoztak.

Scserbak műve rendkívül őszinte és megdöbbentően nyers. Számos súlyos igazságot fogalmaz meg az akkori rendszer fogyatékosságairól, az erkölcsi hiányosságokról, valamint bemutatja a szemtanúk szívfacsaró és megrázó történeteit a tragédia hátteréről és következményeiről.

A könyv 2020 januárjában jelent meg Magyarországon Zengő Mihály fordításában. A 432 oldalas mű magánkiadásban készült, és rendelhető, illetve Budapesten személyesen is átvehető.

Scserbak célja az volt, hogy az igazság fennmaradjon, és művével hozzájáruljon a Csernobili tragédia tanulságainak és emlékének ápolásához.

 
Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/