a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huSorsfordító Könyvesbolt

konyvrendeles.hu DOMAIN név eladó - a könyves piactér | 2012-09-13 15:06:21

A Sorsfordító Könyvesbolt nagyon alkalmas arra, hogy az ember megtalálja azt, amire a leginkább szüksége van a lelke, vagy a szelleme számára. Találhatók különböző bibliafordítások, kommentárok, bibliai segédkönyvek , hitmélyítő és hiterősítő könyvek, kapcsolatok helyreállására való irodalom, gyermeknevelés, oktatás, de sok-sok gyermek és ifjúsági könyv is. A Sorsfordító Könyvesbolt nagyon alkalmas arra, hogy az ember megtalálja azt, amire a leginkább szüksége van a lelke, vagy a szelleme számára. Találhatók különböző bibliafordítások, kommentárok, bibliai segédkönyvek , hitmélyítő és hiterősítő könyvek, kapcsolatok helyreállására való irodalom, gyermeknevelés, oktatás, de sok-sok gyermek és ifjúsági könyv is. Tehát az egész család számára van választék bőségesen, amire csak szükség lehet. És akkor nem is szóltam még a Palánta Gyermek és Ifjúsági Misszió kiadványairól, CD i-ről, a hozzájuk tartozó interaktív füzetekről, mese és zenekazettákról, tanítványozó sorozatról, mindenféle egyéb tárgyakról. Sokan szeretnek ajándékozni, itt meg lehet találni a legmegfelelőbbet kedves rokonaik, barátaik, ismerőseik számára.
Nagy segítség a WEB áruház, címe:http://sorsfordito.addel.hu/, mert itt aztán bőségesen lehet választani a kategóriák között.


Várunk minden érdeklődőt szeretettel
Címünk: Bp VII. Rottenbiller u. 24 (Nem messze a Keletitől)
Nyitva vagyunk: Hétfő-Péntek 10-18 óráig
Telefonon hívhatnak: 061/342-4429, 70/942-5950, 20/550-7139
Email: sfkkonyv@enternet.hu
sorsford@enternet.hu


WEB áruház
Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/