a könyves piactér - könyvújdonságok, használat könyvek, hírek - Könyvrendelés.huEladták a Mazel tov filmjogait!

konyvrendeles.hu DOMAIN név eladó - a könyves piactér | 2021-03-20 12:48:15

A Mazel tov vicces félreértések, megindító és megrázó pillanatok, váratlan emberi kapcsolatok lefegyverzően, olykor provokatívan őszinte története, melyben vallások és kultúrák, nemi szerepek és ideológiák folyamatos ütközései tanítanak toleranciára, elfogadásra, együttérzésre – és arra, hogy a felnőttek építette falakat olykor egyedül a gyerekek képesek lerombolni.A Deborah Feldman könyve alapján készített Unortodox – A másik út Netflix-minisorozat elképesztő nemzetközi sikerre tett szert a 2020-as évben, többet között hazánkban is hetekig szerepelt a streamingszolgáltató nézettségi toplistáján. Nem meglepő tehát, hogy az elmúlt évben a történet párregényeként emlegetett Mazel tov filmjogai iránt is megemelkedett az érdeklődés a nemzetközi filmpiacon. Most pedig megérkezett a várva várt bejelentés: J. S. Margot könyvét a Párizsban és Los Angelesben tevékenykedő Other Angle Pictures produkciós iroda viszi a tévéképernyőre! A Mazel tov története önéletrajzi ihletésű: bemutatja, a szerző hogyan kötött életre szóló barátságot egy ortodox családdal, miközben érzékeny és tiszteletteljes bepillantást enged egy olyan vallási szabályok által irányított világba, amely sokak számára ismeretlen.

Országos Széchényi Könyvtár

Az ISBN (International Standard Book Number = Nemzetközi Szabványos Könyvazonosító)
http://www.oszk.hu/isbn_ismn

OSZK katalógusok, adatbázisok

http://www.oszk.hu/oszk_katalogusok
NEKTÁR - Központi Katalógus, Audiovizuális dokumentumok, Fotótér, Földabrosz, 1956 – történelem röplapokon, Hangtár , Cédulakatalógusok, Különgyűjtemények katalógusai, kutatási segédletek

Könyv webáruház - Akár 24 órán belüli szállítás

https://www.book24.hu/
Kiemelt ajánlatok, bestseller könyvek vagy igazi ritkaságok, magával ragadó történetek.

Olcsókönyvek.hu - Könyvek 25% kedvezménnyel

https://www.olcsokonyvek.hu/
Válogass több mint 40.000 cím közül, magyar és külföldi írók sikerkönyveiből! Rendelj...

Édesvíz Kiadó - Válogass Könyveink Közt Online

https://www.edesviz.hu/
Könyveinkre egész évben min 30%-os kiadói kedvezményt biztosítunk. Válogass kedvedre! Látogass el oldalunkra és válogass kinálatunkból, mely több száz könyvet tartalmaz!

Akár ingyenes kiszállítás - Magyar szerzők könyvei

https://shop.newlinekiado.hu/
Vásárolj könyvet, vagy e-könyvet otthonról, biztonságosan, néhány kattintással. Állandó kedvezmények, gyors kiszolgálás, akár ingyenes kiszállítás.
Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Google Könyvek

Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. https://books.google.hu/